Opdrachtgevers

Laat u nu de inhuur van externen door uw HR afdeling verzorgen? Wilt u besparen op de kosten van uw externen? Wilt u één van onze leveranciers worden? Neem snel contact op met de specialisten van Proud Company.


  • thumb
  • thumb
  • thumb
  • thumb
 

Wat kan Proud Company voor u betekenen?

Als u regelmatig gebruik maakt van de inhuur van externen dan weet u inmiddels dat hier veel bij komt kijken. In het kader van de Flexwet en de Wet op de Ketenaansprakelijkheid wordt er van u als inhuurder en werkgever veel verwacht. Denk hierbij alleen maar aan de boetes die worden uitgedeeld aan bedrijven die inhuren bij leveranciers die niet goed zijn ingeschreven in het Handelsregister (de zogenaamde SBI code voor Standaard bedrijfsvoering). Proud Company neemt dit alles voor u uit handen en regelt dit snel en gedegen. Door onze zeer uitgebreide database van professionals zijn wij snel in staat de arbeidsmarkt voor u te ontsluiten en de juiste match te maken. Proud Company gaat voor de tijd van de opdracht een overeenkomst met de freelancer aan en regelt zaken als de VAR, accountantsverklaring en eventuele verklaringen voor goed gedrag in een oogwenk.

Naast het feit dat Proud Company haar professionals levert uit eigen database heeft zij de beschikking over de professionals van een aanzienlijk aantal gekwalificeerde leveranciers. Deze leveranciers helpen Proud Company, indien nodig, bij het zoeken naar een juiste kandidaat en zijn wat Proud Company betreft ook welkom bij de accountmanagers van onze klanten.

Bent u op zoek naar een intermediair die snel en goedkoop uw flexibele behoefte kan invullen? Of wilt u graag één van onze leveranciers worden? Neemt u dan contact met ons op.